Clairvoyance

Clairvoyance en guide til personlig udvikling og livets spørgsmål

En guide til personlig udvikling og livets spørgsmål

Clairvoyance er meget mere end blot at kunne forudsige fremtiden. I samspillet mellem dig, mig, dine og mine guider, får jeg muligheden for at hjælpe dig på dit livs rejse.

Clairvoyancen kan bl.a. bruges til at få svar på de spørgsmål, der fylder i din hverdag lige nu.

Den bruges også til at blive mere bevidst om hvordan du håndterer udfordringer.

Vi kan blive overraskede over, at det ikke altid tager den drejning, vi havde forestillet os. Den åndelige verden er god til at vise os et bredere perspektiv. Vi vil måske selv overveje en anden størrelse, hvis skoen ikke passer, men den åndelige verden kan vise os andre modeller, butikker eller at det måske viser de dig, at det er ekspedienten, der ’driller’.

Det er derfor ikke altid, det du tror du har behov for, du får at vide. Men i stedet det der kan hjælpe dig på vej mod de ønsker og mål du har.

Den åndelige verden har åbent hele døgnet og er mere end villige til at støtte dig i din personlige udvikling, dine følelsesmæssige udfordringer og svare på spørgsmål om din fremtid og fortid.

En clairvoyance hos mig, kan have mange udtryksformer:

  • Vi kan mødes ved mig – face to face
  • Vi kan ringe sammen over Messenger, både videoopkald og samtaleopkald er en mulighed. Det giver DIG en frihed i forhold til transport og tidsmæssige udfordringer.
  • Du kan sende et spørgsmål eller en besked til mig, og jeg vil indenfor 1 – 2 døgn, svare dig skriftligt. Denne metode giver endnu større tidsmæssig frihed til dig, idet du ikke er afhængig af et bestemt tidspunkt.

Når vi laver en clairvoyance session, vil vi tage udgangspunkt i et spørgsmål du har vedrørende dit liv lige nu.

Når jeg taler med de guider der er omkring dig, vil de fortælle mig hvad der er vigtigt for dig at vide. Det er ikke altid der stemmer overens med det du tror du har behov for, men i stedet noget der kan hjælpe dig på vej til at opnå de ønsker og mål du har.

Clairvoyancen kan foregå på flere måder, der er ikke en der er bedre end andre:

  • Telefon
  • Face to face
  • Mail
  • Videoopkald på messenger

Jeg tilbyder også svar på enkeltspørgsmål via mail.

Skriv til mig

Vil du vide mere, skriv til mig her.