Om mig

Min spirituelle rejse: Fra barndom til clairvoyant og healer

Hele min barndom har jeg lært at have et åbent sind overfor både det forklarlige og det uforklarlige. Jeg har derfor altid vidst at der sker ting i livet, som man ikke altid kan forstå. Jeg mærker energier og har igennem mine 44 år lært at afkode hvornår noget er godt og hvornår noget er skidt.

Få år inde i min skolegang, opdagede jeg mine evner for at fjerne andres smerter ved håndspålæggelse. Dengang vidste jeg ikke at det var healing. Jeg begyndte at se ting og mærke, at jeg aldrig var alene, ligesom jeg flere gange oplevede at huske at have levet før.
I min søgen efter viden om hvordan jeg bedst kunne nå ud til folk med mine evner, har jeg taget et væld af kurser om bl.a. samtaleteknikker og teorier om menneskets væren i verden. Det var som om jeg havde en masse værktøj, men ingen værktøjskasse til at putte det i, eller viden om hvordan jeg helt præcis bruger det. Jeg er desuden uddannet pædagog og har en kandidat i Pædagogisk Antropologi.

Først sent i livet tog jeg uddannelse som Clairvoyant og senere en Master i Clairvoyance. Jeg har undervejs, på min spirituelle rejse, også uddannet mig Healer. Det har hjulpet mig til at blive mere skarp på mine evner og givet mig den værktøjskasse og de manualer jeg har manglet.

Nu er jeg klar til, at være der for dig

Louise Riis Panduro

Skriv til mig

Vil du vide mere, skriv til mig her.